Heenreis Part 2
12 juni 2024 - Hirtshals, Denemarken
Deze morgen om 9 u vertrokken in motregen. Na 5 minuten klaarde de hemel op en kregen we volop zon. Tja, ge krijgt wat ge verdient zeker?
Na exact 100 km staken we de Deens-Duitse grens over. Denemarken, het was een blij weerzien, Joke en Danny. Toch prachtig dat een landschap op amper 1 km rijden zo kan veranderen. Van plat in Duitsland tot glooiend in Denemarken. Na een gezellig en te lang terras in Aabenraa, zijn we de snelweg opgegaan om wat tijd te winnen. Was wel pittig tegen de max. toegelaten 130 km/u. met veel wind en vooral zijdelingse rukwinden. Gelukkig sta ik momenteel op m'n scherpst, zodat ik daar moeiteloos doorheen snijd.
Dus op tijd aangekomen in het prachtige Monta Skaga hotel in Hirtshals ( niet te verwarren met Hértals) op 5' rijden van de ferry. Om zes uur gaat de wekker, ontbijt om half zeven, want om acht uur vertrekt de boot.
Line:12 juni 2024Toi toi morgenvroeg. En geniet van het mooie uitzicht. Ik zit af en toe (in gedachten) achterop. 🥰
Ivo:12 juni 2024👍 veel plezier
Madgy:13 juni 2024Goeiemorgen, allons debout! Uwen boot gaat vertrekken !!! Veel plezier xxx
Bergers:14 juni 2024Dat lijkt inderdaad heel pittig met al die wind