Duitsland Appendix

25 juni 2024 - Beerse, België

Gisteren blijkbaar heel moe geweest. Verhaaltje vergeten te publiceren. Of gewoon slap vingertje?

Vandaag beloofde een saaie dag te worden en dat is gebleken. Net geen 600 km beton verslonden, inclusief de verwachte files. Gelukkig in een fijn gezelschap.

Dit zalig avontuur smaakt naar meer.

.... en op het einde wint der Manschaft. 😟

1. Line:
    25 juni 2024
    Aan de groepsfoto te zien, heeft iedereen wel de tijd van z'n leven.. Amai.. dat moet echt een zalig fantastische reis geweest zijn.

Bucketlist: check!

Ik ben echt kei blij dat je ervoor gegaan bent en verbinding vond met een fijne groep onbekenden. Da's reizen eh.. verbinden met gelijkgezinden. 💜💜
  2. Slapie Jo.:
    25 juni 2024
    Mooi en prachtig overzicht gemaakt Sis.
    Ik profiteer mee met jouw verhalen met mijn familie. dikke schapo voor jou.
  3. Madgy:
    26 juni 2024
    Ik denk dat je een fantastisch avontuur achter de rug hebt, een mooie herinnering om je rugzak mee te vullen.
    Ik hoop een van de dagen in “het verre Gierle” te geraken om je verhaal live te horen. Tot dan broer xxx
  4. Peter:
    27 juni 2024
    Ik heb genoten van je reisverslagen die bij mij heel wat herinneringen over Noorwegen hebben bovengehaald van vele jaren geleden. Ik wist niet dat je zo een begenadigd schrijver/verteller was !
  5. Erich:
    27 juni 2024
    Wat een avontuur heb je beleefd Sis, en wat een fantastische verteller ben jij . Ik heb er echt van genoten . En ik ben ook benieuwd naar al je verhalen achteraf.